برنج چمن شیرینی است که متعلق به دانه است. در اقلیم های گرمسیری و نیمه گرمسیری بهترین رونق را دارد.
سینمانیوز «رپورتاژ آگهی»:
بیش از 100000 نوع در سراسر جهان وجود دارد. آنها با توجه به طول و شکل دانه ها ، نوع فرآوری و همچنین با توجه به خصوصیات پخت آنها از یکدیگر تفکیک می شوند. دانه فاقد گلوتن از 70 درصد نشاسته تشکیل شده است ، دارای چربی و پروتئین کمی است ، دومی غنی از اسیدهای آمینه ضروری است. دانه ها – اگر طبیعی بمانند – با مواد معدنی و عناصر کمیاب مانند فسفر ، آهن و منیزیم ، ویتامین های گروه و فیبر فراوان نیز امتیاز کسب می کنند. برنج برای مطالعه بیشتر کلیک کنید سفید پوسته دار فاقد این موارد است.
برنج یکی از مهمترین غلات در جهان است ، این ماده غذایی اصلی در کشورهای پرجمعیت مانند چین ، هند ، اندونزی و پاکستان است. گیاه اصلی مردابی بیش از 7000 سال است که در آسیا کشت می شود. حدود 90 درصد از تولید جهانی هنوز از آنجاست. از حدود قرن 14 میلادی برنج در اروپا رشد می کند ، به ویژه در ایتالیا ، اسپانیا و پرتغال ، بلکه در فرانسه و یونان. برخلاف گندم ، برنج عمدتا برای مصارف انسانی استفاده می شود و بیشتر برنج در مزارع غرقاب کشت می شود. مزیت: هیچ علف هرز در آنجا رشد نمی کند ، تا سه برداشت در سال امکان پذیر است. با این حال ، این مقدار زیادی از گاز متان گازی آسیب رسان به آب و هوا ایجاد می کند ، جدا از مصرف آب با ارزش ، که اکثر آنها بخار می شود و در مزارع تراوش می کند. در مقابل این برنج مردابی ، برنج خشک یا کوهستانی که در ارتفاعات تا 2000 متر رشد می کند ،
با خاک مرطوب کمی راضی است. این به خصوص خوشمزه است ، اما عملکرد قابل توجهی پایین تر است.
این یک مشکل برای بخش ارگانیک است: مطابق با BNN ، کاربندازیم به طور گسترده ای در کشاورزی متداول استفاده می شود. گیاهان ارگانیک می توانند به سرعت از طریق آبیاری معمول در کشت برنج – که نتایج آزمایش آن را تأیید می کند ، آلوده شوند. هیچ پوشش محافظتی برای کشاورزی ارگانیک وجود ندارد ، که به وضوح یک چالش اساسی در مورد پرورش برنج است.